לא מרגיש את ההנאה בשפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/11/2011 | 20:18 | מאת: יוסי

שלום לאחרונה אני לא מרגיש את עוצמת השפיכה ביחסי מין כל האקט המיני הוא תקין הזקפה וההנאה שבחדירה אך בעת השפיכה אני לא מרגיש כלום,ההנאה היא כמו שאני פולט שתן. פרט לזה כל הגירוי והזקפה תקינים אולי ירידה קטנה בחשק המיני.

15/11/2011 | 12:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסי חסרים פרטים כדי לענות על השאלה שלך. גיל , תרופות קבועות, מחלות רקע ועוד. לעיתים תופעה זו יכולה להיות משנית לתרופות מסוימות. אם התופעה נמשכת ממליץ שתפנה לאורולוג בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה