שאלות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/11/2011 | 21:28 | מאת: מייקל ג'

שלום אני בן 25 בריא בדר"כ יש לי 2 שאלות: 1.רציתי לדעת אם יש מניעה להשתמש בויאגרה אם אין בעיה פיזיולוגית (אין לי בעיה להגיע לזקפה וחדירה)? השתמשתי פעמיים בעבר והרגשתי יותר טוב במהלך הסקס בגלל זקפה חזקה יותר ואני רוצה להשתמש מידיי פעם. 2.כמו כן, רציתי לדעת איך אפשר לפתור בעיה של שפיכה מאוחרת כוון שיש לי חברה מזה שנה אך אף פעם לא הגעתי לשפיכה מלאה (גם שלא השתמשתי בויאגרה) חוץ ממספר טיפות "מקדימות". אין לי בעיה להגיעה לשפיכה באוננות אם יש לזה קשר כלשהו. תודה.

15/11/2011 | 12:32 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מייקל יש לי תחושה שאת הויאגרה קלקחת ללא מרשם רופא (אני לא מכיר הרבה רופאים שירשמו תרופה זו לבן 25 עם תפקוד תקין ) ולכן אני לא יכול להמליץ לך על המשך הטיפול תפנה לאורולוג ליעוץ מסודר , לא לוקחים סתם תרופות. לגבי השאלה שהשנייה. אם אתה מגיע לשפיכה באוננות סביר להניח שאתה יכול להגיע לשפיכה גם בזמן קיום יחסי מין.

14/03/2012 | 22:01 | מאת: חייל

היי שלום ישלי בעיה ואני ממש אשמח למי שיוכל לעזור לי או לפחות לנסות לעזור.. אוקי אז עברתי ניתוח אורולגי upj לפני כ- שנה עם הוצאת הסטנד בגישה לפרוסקופית. אני כרגע חייל ואני עוסק בפעילות גופנית ומשתדל לשמור על כושר. רק שיש בעיה אחת שאני מתחיל לרוץ מתחיל לכאוב לי בניתוח וגם בצד השני .. אתם חושבים שזה אולי בגלל שאני לא מקדיש מספיק זמן לחימום? אני ממש מודאג וזה מפריע לי מאוד בריצה. אגב אני בעל פרופיל 64 ואני יותר מרוצה לעלות פרופיל ולהגיע לקרבי. תודה מראש.

מנהלי פורום אורולוגיה