כאב באשך ללא הסבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/11/2011 | 00:39 | מאת: עידו

שלום רב, לפני שבוע חשתי בכאב באשך ימין, הופנתי למיון. איבחנו וריקוצלה באשך שמאל, ולא מצאו סיבה לכאב בצד ימין. במכתב שחרור יש המלצה ללבוש תחתונים אלסטים ולפנות לאורולוג להמשך טיפול. אתמול (יום חמישי) הייתי אצל אורולוג, הוא גם לא מצא סיבה לכאב. ובגלל שיש לי ילד הוא לא מודאג מהוריקוצלה. נראה לי שחשוב לציין: 1. אני עדיין סובל מכאב עמום, נראה לי שהכאב עובר גם לרגל ימין. 2. לא קיבלתי שום מכה שעשויה לגרום לכאב. 3. נדמה לי שזהיתי את התרחבות הורידים לפני מספר שנים אך לא ייחסתי לזה חשיבות. 4. יש לי ילד. אודה לך מאוד על הצעות להמשך אבחון, עידו

15/11/2011 | 14:18 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יתכן ומדובר בכאב גב המקרין לאשך ולרגל. יתכנו כמובן סיבות נוספות. אם הכאב נמשך תפנו ליעוץ חוזר

מנהלי פורום אורולוגיה