שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/11/2011 | 12:59 | מאת: אבישי

שלום רב, אני בן 29, לפני כחצי שנה אובחנתי כסובל משלפוחית רגיזה. ניסיתי מספר תרופות להקלה עד שהגעתי לטוביאז 8 מ"ג שבמשך מספר חודשים שיפר את מצבי פלאים. אך בשלושה שבועות האחרונים נראה כאילו הוא חדל מלפעול ושוב אני הולך לשרותים כל 30 דק' בממוצע בשעות היום. מה יכולה להיות הבעיה? הייתכן שהתרופה הפסיקה להשפיע? תודה רבה.

08/11/2011 | 19:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יתכן והתרופה הפסיקה להשפיע. עדיין יש טיפולים שיכולים לעזור , אל תתיאש. בברכה ד"R עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה