תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/11/2011 | 11:20 | מאת: אלי

יש לי בעיה שאני הולך מס' רב לשירותים, התופעה קיימת בעיקר בלילה (אני קם ממוצע 3 פעמים להתפנות, גם אם שתיתי בפעם האחרונה ב 19:00) בבדיקת אורודינמיקה לאחר מתן שתן, הרופא ערך בדיקה שבתחילתה הוא רוקן את השלפוחית והיא נשארה מלאה (הוא רוקן כ-10 מזרקים) אחרי שעה הוא ביקש ממני לחזור שוב לבדיקת זרימת השתן, לאחר מתן השתן התברר שנשאר בשלפוחית ערך של 190-200. הרופא הזמין אותי שוב לאחר שבוע כדי לוודא ולהיות בטוח התוצאות, הוא בדק שוב את הזרימה ואת השארית והפעם הוא אמר התוצאה הייתה טובה, הבעיה היא שעד שנערכה הבדיקה הרגשתי לחץ והתאפקתי (לכן, לדעתי התוצאות היו שונות) אשמח לתשובה. תודה!

02/11/2011 | 11:47 | מאת: אלי

הבעיה קיימת מזה כ-5 שנים לאחר תאונת דרכים שעברתי, בבדיקת אולטראסונד הכל תקין. בביקור אצל אורולוג קבלתי המלצה לקחת דטרוזיטול, הבעייה פחתה והקימה בלילה ירדמה מ-5-6 פעמיים לכ-3, גם ביום אני הולך לעיתים רחוקות יותר. התופעה של הקימה בלילה היא בעיקר הבעייה שמפריעה. האם אפשר ע"י כדור אחר לפתור את הקימה בלילה לגמרי? תודה

14/11/2011 | 23:46 | מאת: אלי

20/11/2011 | 20:21 | מאת: אלי

אני עדיין ממתין לתשובה, למה לא זכיתי למענה?

מנהלי פורום אורולוגיה