פס חום ומשונה על איבר המין.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/10/2011 | 10:15 | מאת: חסוי

אז אני בן 13 וחצי(בדיוק היום)ויש לי כבר זמן ממושך פס חום ומשונה על איבר המין שמגיע מהאשכים ומקיף חלק באמצע של איבר המין שלי ,לא הרגשתי שום כאבים כלשהם מאותו האזור אף פעם... אבל יש לי בעיות שתן שלוקח לי זמן עד שאני משתין אבל זה נבדק ואין כלום אמרו לי שזה קשור לצמיחה שלי(הרופא כמובן)אז רציתי לדעת מה זה ועם הבעית שתן קשורה.

19/10/2011 | 00:31 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רצוי שתפנה לבדיקה. אני לא ידוע מה זה הממצא המדובר. קושי במתן שתן אינו קשור להתבגרות

19/10/2011 | 02:59 | מאת: חסוי

מנהלי פורום אורולוגיה