ריח שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/10/2011 | 00:31 | מאת: דנה

שלום, אני בת 28 וכבר הרבה שנים שאני מרגישה כי בורח לי מעט שתן במהלך היום. אני לא מרגישה את זה כמו שלדעתי מרגישים בבריחת שתן בעיטוש או כתוצאה מתנועה כלשהי, זה פשוט קורה אט אט ועד הצהריים כבר יש ריח של שתן מהתחתונים, בין אם שתיתי המון ובין אם שתיתי מעט באותו יום. רציתי לשאול מה ניתן לעשות עם הבעיה המביכה הזו. תודה

19/10/2011 | 00:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דנה ! ראשית צריך לוודא שאכן מדובר בשתן ולא הפרשות מהנרתיק, לעיתים קשה להפריד בין השניים. אם אכן מדובר בדליפת שתן התאור של אופן הדליפה אינו אופייני ולכן צריך בירור , יתכן ויש צורך בהדמיות מסוימות. אם הדליפה קיימת כל החיים יתכן ויש בעיה אנאטומית. רצוי שתפני ליעוץ מסודר בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה