מכשיר להגדלת הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/10/2011 | 16:09 | מאת: אנונימוס

ד''ר שלום, הייתי מעוניין להתייעץ איתך בעניין שימוש במכשיר להגדלת הפין. יצא לי למצוא באינטרנט מכשיר שנראה לי,לשם שינוי,כמשכיר אמין ולא מזיק שמגיע עם הסבר מפורט והגיוני על אופן פעילותו,אך לפני שאני רץ להזמין אותו ומוציא מכיסי סכום של כ 1000 ש''ח,החלטתי להתייעץ עם אדם מומחה. אני מצרף קישור להודעה שלי שבו תוכל לראות את אותו המכשיר נמכר בשני אתרי אינטרנט,אשמח אם תגיד לי מה דעתך ספציפית על המכשיר,ובכללי האם לדעתך באמת קיימות שיטות בריאות ולא מזיקות להגדלת הפין. תודה מראש הקישורים: http://www.new-penis.com/how-does-it-works.aspx http://www.andromedical.com/he/info

19/10/2011 | 00:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

נראה לי שבאופן מתוחכם אתה מנסה לפרסם את המכשיר. בכל מקרה אני לא מכיר מכשיר זה

20/10/2011 | 14:42 | מאת: אנונימוס

צר לי שאתה חושב ככה,אם זה הלינקים שהטעו אותך אין לי בעיה להוריד אותם,אבל תודה לך בכל מקרה

10/04/2012 | 16:19 | מאת: רם

10/04/2012 | 16:22 | מאת: ram

ד''ר שלום גם אני יש לי את האותה שאלה ואני בטוח שהוא לא מנסה לפרסם כאן משהו פשוט אנחנו "הגברים" מעוניינים להתיעץ איתך לגבי המוצר אגב קראי על המוצר הזה ב YNET והוא מומלץ על ידי אורולוגים שונים אני ישמח אם תייעץ לנו בנושא תודה

מנהלי פורום אורולוגיה