אחרי ניתוח הידרוצליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/10/2011 | 15:10 | מאת: תומר

עעשלום, אני בן 21, לפני 5 שנים עברתי ניתוח הירוצליה, אשך ימין שלי היה גדול מאוד מאשך שמאל. עכשיו אני 5 שנים אחרי הניתוח ואני סובל מאי נעימות כגון: - אני מרגיש שהאשך הימני עדיין טיפה גדול - וכתוצאה מהניתוח אני מרגיש ממש לא נוח אם הזין כאילו אני מרגיש שהוא מפריע לי - ואחרי הליכה של כחצי שעה אני מרגיש שהאשכים שלי מתחילים לכאוב לי למה זה?? תודה רבה אני חייב לדעת אני מתוסכל כבר ולא יודע מה לעשות..

18/10/2011 | 23:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תומר ! התלונות שלך לא ספציפיות ואינן מתאימות לאבחנה מסוימת אחת. תפנה לבדיקה ויעוץ מסודר חג שמח

מנהלי פורום אורולוגיה