דרכי שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/10/2011 | 02:40 | מאת: לירן

שלום רב, אני סובל כבר כמה שנים מלחץ בשתן (יש ימים שיותר טוב וימים שפחות), אני קם לפעמים באמצע הלילה עם לחץ כדי להתפנות, הזרם של השתן מאוד חלש יחסית, ויש לי בריחת של קצת שתן לאחר ההתרוקנות אז אני צריך לשים טישו. אני בן 29 וזה התחיל לפני 5 שנים בערך, עשו לי צילומים עם מצלמה מפי הטבעת ולא מצאו כלום יש לציין שכשאני לא רגוע זה מחמיר בהרבה ואני צריך להתרוקן לעיתים קרובות וכשאני רגוע יש שיפור, אודה לך אם תתן לי פיתרון תודה

18/10/2011 | 23:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לירן ! חשוב שתפנה לאורולוג. יתכן ומדובר בהתכווצויות לא רצוניות של השלפוחית. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה