ריח חריף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/10/2011 | 11:17 | מאת: רבקה

אני בת 70. לאחרונה אני חשה בריח חריף ולא מוכר בעת הטלת שתן. באופן כללי אני מרגישה בסדר, אך לאחרונה אני מוטרדת מקימות רבות בלילה למתן שתן למרות שאני בולעת 3 פעמים ביום נוביטרופן. לאחרונה התחלתי להזריק אינסולין האם התופעות שהזכרתי יכולות להיות קשורות בכך? אילו סיבות עלולות לגרום לתופעות הנ"ל

18/10/2011 | 12:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לפי מה שאני מבין ככל הנראה יש לך שלפוחית רגיזה. העובדה שאת מזריקה אינסולין לאחרונה אולי מעידה על כך שהסוכרת לא מאוזנת דבר שיכול לגרום לריבוי שתן

מנהלי פורום אורולוגיה