פיענוח בדיקת זרע-מודאגת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/10/2011 | 11:18 | מאת: חן

שלום רב בעלי ביצע בדיקת זרע : נפח דגימה סמק-4.8 צמיגות-תקינה PH-7.9 ריכוז סמקX10 -25 תנועה % -53 צורות פתולוגיות % - 80 תאים עגולים סמק 6 (X10) תאור- HEAD AND NECK PATHOLOGY תנועה פרוגרסיבית תקינה % - 40 תנועה פרוגרסיבית איטית % 20 תנועה במקום % - 40 סיכום הבדיקה - TERATOSPERMIA מה הבדיקה אומרת ???

07/10/2011 | 16:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חן ? טרטוספריה = צורות לא תקינות של זרע. לפי בדיקה זו קיימות 20% צורות תקינות. לפי הקלסיפיקציה החדשה של WHO מעל 4% צורות תקינות נחשב לתקין , לכן סה"כ אני חושב שהבדיקה תקינה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה