פוליפ בשלפוחית @ פנייה מ-29.9

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/10/2011 | 08:45 | מאת: ענבר

משום מה עדיין לא התקבלה התיחסותכם לפנייתי מ-29 לספטמבר. אנו במתח וחששות. גם בגלל שב-10 שבועות המתנה אפשר היה לבדוק ציסטוסקופיה, לנתח ולבדוק בפתולוגיה את סוג הפוליפ. ואולי כברלהתחיל לטפל. נאמר לנו שרוב הפוליפים הינם ממאיריםץ בן-זוגי לא עישן ולא מעשן, לא עבד בתעשיות, ולא היה ליד כימיקלים. דם זה מטריד אותנו, ושנתנו נודדת: מה יהיה? וכו".... נודה על מענה. ענבר

07/10/2011 | 16:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

עניתי כבר ואני חוזר על תשובתי. סביר להניח שב- 10 שבועות לא התרחש גדילה או השתרשות של הממצא. בכל מקרה אני ממליץ על הוצאת הפוליפ לא מאוחר יותר מאשר 4-6 שבועות לאחר הגילוי בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה