יותר מדי כאבים ותחושות לא נעימות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/10/2011 | 12:04 | מאת: תומר

אני בן 20 ויש לי יותר מדי תחושות של אי נוחות וכאבים עמומים כאלה באזור האשכים והבטן התחתונה, כל פעם במיקום אחר והתחושות מתשנות-פעם כואב פעם לא נעים ואפילו סתם תחושות שאני לא יודע לפרש. האשך השמאלי שלי מתחת לאשך הימני ויש בו גוש לא מוסבר, שבגללו קבעתי תור לאורולוג. בנוסף לזה אני משתין יותר מדי פעמים ביום וקם עד 3 פעמים בלילה כדי להשתין. פעם חשבתי שזו שלפוחית רגיזה ובזמן האחרון נראה שזה משהו מעבר... סרטן? בעיות פוריות? מחלה בערמונית? אני יודע שרק האורולוג יגיד לי אבל עד שיהיה לי תור שבוע הבא אשמח לשמוע דעות

04/10/2011 | 12:07 | מאת: תומר

אני בן 20 וספורטאי שמתאמן הרבה פעמים בשבוע. מבנה גוף חסון, אוכל בריא לא מעשן. אין לי עבר רפואי בכלל ואמא שלי נחלצה מסרטן השד ונפטרה מסרטן המעי גס.

מנהלי פורום אורולוגיה