האשך הימני עולה לכיוון הבטן..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/10/2011 | 08:44 | מאת: רון

בעת קיום יחסי מין או באוננות האשך הימני שלי עולה למעלה לכיוון הבטן לא קרה מצב שהוא ניתקע שם או משהו כי אני תמיד חוסם אותו מלעלות אבל זה מפריע.. אני אלך להיבדק אצל אורולוג אבל זה עניין דחוף?

02/10/2011 | 23:18 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רון ! אתה השלישי ששואל אותי את אותה שאלה , גם בשאלות האחרות זה היה בצד ימין. אז קיימות שתי אופציות או שאתה מחליף שם כל פעם או שיש מגפה של אשכים שעולים לכיוון הבטן. בכל מקרה , אם התופעה מלווה בכאבים עלייך לפנות לבדיקה דחופה.

05/10/2011 | 03:51 | מאת: רון

קודם כל תודה על התשובה אתה יכול גם לבדוק לפי האימייל שזאת ההודעה הראשונה שלי פה .. חוץ מזה אין איזה שם לתופעה? ואם אני לא יעצור את האשך מלעלות הוא ירד בחזרה?וזה מסוכן עם הוא נישאר למעלה יותר מידי זמן ? טיפה מידע יועיל לי אודה לך מאוד על התשובה!

מנהלי פורום אורולוגיה