היצרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/10/2011 | 21:26 | מאת: מיי

שלום, אם אובחן היצרות בדרכי השתן אצל ילדה בת שנה, ונדרש על פי הרופאים לבצע ניתוח UPJ. האם ניתן לדחות בכמה שנים את הניתוח או שזה עלול להוריד את תפקוד הכליה?

02/10/2011 | 23:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיי, במקרים אלו חשוב להעריך את מידת החסימה ואת התפקוד הכלייתי. במידה ויש החמרה בהרחבת הכליה , ירידה בתפקוד כלייה , זיהומים חוזרים יש אינדיקציה לניתוח בברכה אגב , יש בדוקטורס פורום מיוחד לאורולוגית ילדים, אפשר להפנות שאלות לפורום אורולוגית ילדים ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה