הפרשה מאיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/10/2011 | 15:54 | מאת: or

שלום רב. אני חייל. בן 21. בחצי שנה האחרונה ירד לי החשק המיני, זאת אומרת מרמה שהייתי מאונן לפחות 4 פעמים בשבוע אפילו חמש פעמים, זה ירד לפעם בשבועיים. גם לקיום יחסי מין אין לי חשק רב. בזמן האחרון, כל פעם שאני עושה פיפי בשרותים, אחרי שהשתן יוצא, יוצא גם נוזל לבן (כמו הנוזל שיוצא לפני שהגבר משפיך) - נוזל שקוף כזה.. יחסית מימי. גם התחתונים שלי מוכתמים בנוזל זה כמעט כל יום. הייתי מעוניין לדעת מה זה? והאם מסוכן? האם היריידה בחשק המיני היא זמנית?

02/10/2011 | 23:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ! ההפרשה יכולה להיות תוצאה ממחלת מין. עלייך לפנות לרופא לבדיקה. חשוב לברר מה הגורם לירידה בחשק מיני. לרוב התופעה הפיכה בברכה

02/10/2011 | 23:13 | מאת: or

האם יש בדיקות דם שצריך לבצע? למחלות מין? אם כן מה השמות שלהם שאוכל לבקש מהרופא

מנהלי פורום אורולוגיה