בזמן אוננות אשך ימין נעלם ועולה לכיוון הבטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/10/2011 | 14:46 | מאת: סטיב

בשנה האחרונה קרה לי כמה פעמים שבזמן אוננות שמתי לב שאשך ימין נעלם . הסתכלתי וראיתי שהוא עלה לכיוון הבטן והוא תקוע שם . לחצתי עליו והוא חזר למקום . חשוב לציין גם שאני יכול בעצמי להביא אותו למצב הזה גם לא בעת זקפה . אבל אם אשך שמאל אני לא יכול . אשמח לשמוע את דעתך .

02/10/2011 | 23:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סטיב ! ככל הנראה אין לכך משמעות. אם יופיעו כאבים אז חייבים לפנות ליעוץ דחוף בברכה

12/11/2011 | 13:44 | מאת: סטיב

האשך מעין עוזב את שק האשכים ונבלע בצידו של איבר המין . עדיין אין הסבר לתופעה ?

מנהלי פורום אורולוגיה