דם בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/09/2011 | 19:33 | מאת: dan

שלום רב אבי לאחר CVA , בנוסף עבר לפני כ30 שנה ניתוח להרחבת מסתם מטופל מאז בקומדין ואיקאפרס סובל מערמונית מוגדלת ומכאן שמטופל במספר תרופות נוספות אתמול סבל מעצירת שתן ( לא פעם ראשונה ) נלקח למיון והוחדר לו קטטר במהלך המתנתו לרופא אורולוג במיון (כ6 שעות לערך) נתן 2 ליטר של שתן דמי (2 שקיות מלאות) האורולוג אמר כי אין מדובר בבעיה מבחינתו וכי יתכן ומדובר בדם בשל החדרה טראומטית של הקטטר, המליץ להשאר עם הקטטר כשבועיים ואז לנסות גמילה, כמו כן המליץ על אנטיביוטיקה ואולטרסאונד לבירור סיבת הדימום תור לאולטראסאונד הצלחנו להשיג רק לעוד 10 ימים בינתיים בקטטר עדיין יש שתן דמי. מה עלינו לעשות? יכול להיות שאנחנו מפספסים פה משהו דרמטי או שמא דם בשתן בקטטר אינו דבר מסוכן ואולי אף הגיוני בהתחשב במצבו של אבי? מה אפשר לעשות?? לאורולוג חיכינו במיון במשך 6 שעות, תור לאורולוג במרפאה אין להשיג ובנוסף אנו בתקופת החגים. מה כדאי לנו לעשות??

29/09/2011 | 02:16 | מאת: עידו

גש לרופא פרטי בכיר במיוחד לאור ההיסטוריה הרפואית של אביך והתלות שאתה עובר להשיג לו תור..

29/09/2011 | 02:17 | מאת: עידו

מנהלי פורום אורולוגיה