שאלה דחופה בקשר למשמעות תוצאות אולטראסאונד.תודה!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/09/2011 | 17:33 | מאת: יוסי

עשיתי אולטראסאונד אשכים, כולל דופלר, להלן התשובה: שני האשכים בעלי מבנה וגודל תקינים. האפידידימוס מימין ומשמאל הודגם תקין. ציסטה קטנה באפידידימיס משמאל. לא הודגם נוזל הכמות חריגה בשק האשכים לא הודגם ווריקוצלה. בבדיקת דופלר צבע זרימת דם תקינה. מה המשמעות - יש בעיה כלשהי? ואם כן - מהי? ומה זה "ציסטה רטנה"? תודה!!!

27/09/2011 | 18:15 | מאת: אני

ואגב, זה נחשב יותר חמור מ"וירוצקלה"? (זה מעניין אותי , כי אני לפני גיוס, וידוע לי שעל וירוצקלה לא מורידים פרופיל מתחת ל72, ולכן מעניין אותי כמה יורידו לי על זה..9 תודה

27/09/2011 | 18:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ציסטה קטנה באפידידימיס לא מורידה פרופיל

27/09/2011 | 18:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הבדיקה תקינה אין משמעות לציסטה

27/09/2011 | 19:07 | מאת: אני

מנהלי פורום אורולוגיה