Lymphangiosclerosis

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/09/2011 | 10:28 | מאת: תומר

שלום, לפני 9 חודשים אחרי יחסי מין התחילה לי נפיחות מוזרה בפין, מאז אני סובל מאותה נפיחות. אחרי חיפושים באינטרנט ראיתי שהתסמינים החיצוניים של Lymphangiosclerosis ממש זהים למה שיש לי. הלכתי לאורולוג על מנת לקבל אישור שזאת הבעיה שלי ואכן האורולוג אישר שאני סובל מLymphangiosclerosis. הוא אמר לי שהוא עוד לא נתקל במישהו שאחרי 9 חודשים זה לא עובר לו, ויכול להיות שהמצב הפך להיות כרוני. הוא הביא לי כדורים אנטי דלקתיים, ואמר שאולי זה יעזור, למרות שהוא סקפטי. עכשיו הוא אמר שהוא חושב שיש גם אופציה ניתוחית למצבים קיצוניים כמו שלי, אבל הוא לא בטוח. השאלה שלי היא האם אכן יש אופציה ניתוחית לבעיה שלי? כי כרגע אני לא יכול לקיים יחסים בכלל (המקום מתנפח מאוד ובשיא הנפיחות גם כואב) ובאופן כללי אני כבר ממש מיואש ובדיכאון מהמצב המתמשך. אנא עזור לי, אני מיואש. תודה מראש

27/09/2011 | 18:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

כמו האורולוג שלך גם אני לא ראיתי מקרים כאלו קיצוניים כדאי לפנות גם לרופא עור

27/09/2011 | 19:07 | מאת: אורח

תרגיש טוב, אל תתיאש!

מנהלי פורום אורולוגיה