כאבים בביצה הימנית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/09/2011 | 15:30 | מאת: חסוי

שלום דוקטור יש לי כבר תקופה ארוכה כאבים בביצה הימנית אני חייל ובדרך כלל אני מרגשי את הכאבים כשאני עם ציוד עליי . ויש מקרים כשאני לא עושה כלום פשוט יש לי כאבים היא לא גדולה יותר הכל נראה שם רגיל מבחינתי לפחות אני אשמח אם תחזיר לי תשובה ותגיד לי מה זה יכול להיות? שבוע טוב ושנה טובה

27/09/2011 | 18:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חיל , כאבים באשכים הינה תלונה שכיחה מאוד. לעיתים מוצאים סיבה אך הרבה פעמים לא מוצאים מה הסיבה. לעיתים הכאבים מקורם מהעצמות,גידים ועצבים באיזור האגן , לעיתים מוקרן ממוקם אחר

מנהלי פורום אורולוגיה