ALFU-KAL XL תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/09/2011 | 19:47 | מאת: מקס

משתמש כבר כשלושה שבועות ב-ALFU-KAL XL. התחביב העיקרי שלי הוא ריצות ארוכות ולאחרונה אני מתקשה לסיים אותן. אני חש מעין ירידה חדה בכושר. האם יש קשר? האם הכדור הזה מחליש בצורה משמעותית? תודה על תשובתך.

27/09/2011 | 18:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מקס ! תרופה זו היא מקבוצת חוסמי קולטן אלפה. התופעות הלוואי העיקרית שלהם זה הורדת לחץ דם. לחץ דם נמוך יכול לגרום לחולשה. לרוב אני ממליץ ליטול את התרופה לפני השינה כך נחסכות חלק מתופעות הלוואי. יתכן ואתה צריך להחליף את התרופה או לשנות מינון תפנה לאורולוג ליעוץ בברכה

27/09/2011 | 22:14 | מאת: מקס

שנה טובה. (:

מנהלי פורום אורולוגיה