דלקת בין רקמתית בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/09/2011 | 20:14 | מאת: תמר

שלום לך, לפני מס' ימים פניתי אליך בענין אחותי בת ה – 45 שסובלת מזה שנתיים מדלקת בין רקמתית בשלפוחית השתן , קבלה שטיפות וערויים אך עדין סובלת. ענית לי שיש שטיפה יחסית חדשה ולכן בררתי עם אחותי את אשר קבלה. בתחילה קבלה 7 X DMSO לאחר קבלה 13 X ציסטי סטאט . אחרי השטיפה ה – 11 ,היתה הטבה משמעותית וכ- 3 שבועות לאחר מכן כל הכאבים חזרו. כרגע מופנית אחותי לטיפול במרפאת כאב לטיפול בעירוי במגנזיום ולידונאין. האם השטיפה החדשה שקיימת שונה מאלה שרשמתי והאם אתה יכול להציע טיפול אחר? (ד"א , בזמן מחזור הכאבים פוחתים משמעותית . האם יש לזה קשר לגניקולוגיה?) תודה תמר

24/09/2011 | 18:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

השטיפה אינה שונה . נראה שאחותך קיבלה את רוב הטיפולים המוכרים.

מנהלי פורום אורולוגיה