תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/09/2011 | 18:28 | מאת: ליאת

בעלי ואני מנסים להכנס להריון. רופא מומחה ביקש שבעלי יעשה בדיקת זרע ואלו התוצאות: צמיגות - 3 PH - 8 נפח - 1.7 מ"ל ריכוז - 1.2 למ"ל תנועה - 33 סוג תנועה - A - 8 B - 25 לויקוציטים - 0X10 בחזקת 6 אגלוטינציה - שלילית TOTAL MOTILE COUNT - 0.7 SWIM UP TEST - X 10 בחזקת 6 תאים תקינים - 0 פתולוגית ראש - 96% פתולוגית זנב - 4 הערות - ROUND CELLS 3X10 בחזקת 6 האם זה תקין???? תודה מראש

24/09/2011 | 13:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליאת ! בכל בדיקת זרע יש גם ערכים של נורמה , אז אני משער שאת יודעת את התשובה לשאלה שלך. ספירה נמוכה, אחוז תאים תקינים נמוך , הבדיקה לא תקינה

מנהלי פורום אורולוגיה