בדיקות שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/09/2011 | 01:21 | מאת: מירון

שלום, אני בן 23 וביצעתי השבוע בדיקות שתן. אודה לכם על חוות דעתכם. הבנתי שיש לי כנראה דם סמוי בשתן, ישנו ערך אחד שחורג. תודה. GLUCOSE - U STRIP , תוצאה-NORMAL BILIRUBIN- U STRIP , תוצאה-NEG KETONES- U STRIP , תוצאה-NEG (נורמה-שלילי) SPECIFIC GRAV-U STRI , תוצאה 1.012 (נורמה 1.001-1.030) PH- U STRIP , תוצאה 5.5 /µl (נורמה 4.8-7.4) PROTEIN- U STRIP , תוצאה-NEG (נורמה 0-30 מיליגרם לדציליטר) UROBILINOGEN-U STRIP , תוצאה-NORMAL ERYTHROCYTES-U STRIP , תוצאה 10 /µl (נורמה-פחות מארבעה תאי דם אדומים לכל דגימה הנבדקת במיקרוסקופ) NITRITE- U STRIP , תוצאה-NEG (נורמה-שלילי) LEUCOCYTES - U STRIP , תוצאה-NEG (נורמה-שלילי) תודה

24/09/2011 | 13:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מירון ! יש לך מספר כדוריות דם אדומות בשתן. תפנה לרופא המטפל להמשך בירור

מנהלי פורום אורולוגיה