דלקת בין רקמתית בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/09/2011 | 08:48 | מאת: תמר

אחותי סובלת מזה שנתיים מדלקת בין רקמתית בשלפוחית שתן כפי שטוען הרופא שלה. היא קבלה תרופות משככי כאבים , ערויים ושטיפות , אך שום דבר לא עוזר. הרופא טוען שאין מה לעשות והיא צריכה לחיות עם איכות החיים הגרועה הזו לנצח. הנכון הדבר? תודה

17/09/2011 | 16:33 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תמר, אני משער שאת מתכוונת ל- interstitial cystitis . ישנן שטיפות שונות , כיום יש שטיפה יחסית חדשה , אני לא יודע אם ניסתה כבר שטיפה זו (את רק מציינת שטיפות ולא מציינת איזה). מחלה זו בהחלט יכולה לפגוע באיכות חיים והיא עיקשת לטיפול אך לעיתים ניתן בהחלט לעזור. בברכה ד"ר עמוס נאמן

18/06/2012 | 13:32 | מאת: יונית

ואחרי השמונה שטיפות כל כמה זמן צריך לחדש שטיפה? תודה

מנהלי פורום אורולוגיה