דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/09/2011 | 09:38 | מאת: סמי

שלום ד"ר אמי בת 75 אובחנה עם דלקת בדרכי השתן, תרבית e.coli. החיידק רגיש לפניברין 500 . הבעיה שתרופה זו יצאה מכלל שימוש , ואין בבתי המרקחת. לכן רופא המשפחה רשם מוקסיפין כתחליף למרות השוני בין שתי התרופות. שאלתי: האם יש בשוק תרופה תחליפית דומה לפניברין? האם המוקסיפין יכול לתת תשובה מלאה לדלקת בדרכי השתן? ד"ר, אנו אובדי עצות אנא עזרתך מה לעשות? תודה

10/09/2011 | 10:36 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סמי ! למה אתה אובד עצה ? נראה שהכל תחת שליטה ואין פה דרמה מיוחדת. תפנו לרופא המשפחה ותבקשו הסבר. באופן עקרוני אני לא ממליץ על טיפול תרופתי בפורום. אני בטוח שבתשובת תרבית השתן יש מספר אנטיביוטיקות שמתאימות לחיידק. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה