נקודות מעט בולטות על העורלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/09/2011 | 09:23 | מאת: בן

שלום, לפני כשבועיים בערך הופיעו לי שתי נקודות קטנות יחסית על העורלה. לאחר כמה ימים הופיעו עוד כמה, ועכשיו הן גם יותר גדולות במקצת. בנוסף, כבר הרבה זמן שיש לי סוג של יובש באיזור שמחבר בין האיבר לעורלה (לגבי זה- רופא אחד אמר שזו פטריה. רופא שני קבע- פסוריאזיס). האם התופעות נשמעות כמו משהו מוכר? מה עושים? תודה מראש..

08/09/2011 | 13:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום בן ! התשובה שלי צפויה , אתה צריך ללכת לרופא עור לבדיקה. לבדיקה חשיבות רבה באבחנה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה