שלום ..רציתי לדעת כמה דברים לגבי התפתחות הגוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/09/2011 | 01:27 | מאת: רוי

אם האצבעות שלי בידים וברגלית קטנות{לעומת כל האנשים} וגם האיבר מין שלי קטן ממש יש מצב שיש לי בעיה בהתפתחות של הגוף? והאם אפשר לעשות משו בנידון? תודה..

08/09/2011 | 08:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

רצוי שתפנה לאונקרינולוג לבירור

13/09/2011 | 20:29 | מאת: מתוסכל

אני בן 22 וגם כן בעל ידיים מאוד קטנות, יותר משל אישה, וגם יחסית נמוך למה שצפה לי "רופא גובה" בילדותי. ואצבעות קטנות ברגליים. חשבתי בעבר שיכול להיות שלא התפתחתי טוב ובעקבות זה איבר המין שלי יחסית קטן. האם יש לי עדיין למי לפנות? האם קיים טיפול שיכול לעזור? ומה זה אונקרינולוג כי לא מצאתי זאת בגוגל :). תודה רבה.

מנהלי פורום אורולוגיה