צריבה והפרשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/09/2011 | 16:41 | מאת: א

שלום רב ד"ר מזה מספר ימים יש לי הפרשה קלה וצריבה בשתן הלכתי לרופא ובבדיקה התגלה שיש לי לקוציטים 500 (מכך הבנתי שזה סימטום לדלקת בדרכי השתן וישנם שני פרמטרים שאשמח אם תוכל להסביר לי מהם (הרופא לא ממש התיחס אליהם)1 URETHRAL CUJLTURE-"צמחה פלורה של עור" מה הכוונה? 2 -URETHRAL MICROPY POLYMOR-רבים הרופא נתן לי 100 מ"ג דוקסלין פעמיים ביום למשך 7 ימים ועוד פעם ביום מ"ג דוקסולין ל6 ימים נוספים כאשר שאלתי אותו מה להגיד לבת הזוג הוא אמר לי שמצא אצלי פולימור ושתברר אצל הרופא שלה על מה מדובר .ארצה מאד לדעת מזה "פולימור רבים" תודה

05/09/2011 | 00:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אין מספיק אינפורמציה לענות על השאלה באופן מלא. יתכן ומדובר בזיהום המועבר במגע מיני ואז גם בת הזוג צריכה טיפול ממליץ שתפנה ליעוץ מסודר בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה