צריבה בשופכה וגירוי למתן שתן לאחר שפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/09/2011 | 22:53 | מאת: איתי

שלום לדוקטור! בחודש האחרון התחלתי לחוש בצריבה מציקה לאחר גמירה (אם בסקס עם קונדום, מין אוראלי או אוננות). הצריבה עוברת לרוב לאחר השתנה אחת או שתיים (ארוכות, לאחר שתיה מרובה). מה עשויה להיות הבעיה? האם עלי לבצע בדיקת זרע? יש לציין כי רק לאחר שאני גומר אני חש בצריבה ולא בשום סיטואציה אחרת. תודה רבה מראש!

05/09/2011 | 00:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום איתי ! יתכן והתלונות שציינת קשורות לתהליכים דלקתיים בערמונית. ישנן מספר קטגוריות לדלקת של הערמונית. כדי להגיע לאבחנה נכונה ( לעיתים לא קל לאבחן את הגורם לתלונות) עלייך לפנות לאורולוג. במקרים אלו אני לרוב ממליץ לבצע תרבית שתן לפני ואחרי עיסוי של הערמונית. לפי התשובה של התרבית מתקבלת אינדיקציה לגבי הטיפול המתאים בברכה ד"R עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה