זיקפה לא תקינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/08/2011 | 17:41 | מאת: בן

שלום, מאז ומתמיד יש לי מין בעיה בזיקפה, לפי מה שידוע לי כאשר מתרחשת זיקפה ישנה זרימה של דם למין אזוריים ספוגיים באיבר המין. אצלי מתרחשת כניסת דם רק בחלק התחתון ולכן כאשר יש לי זיקפה איבר המין פונה כלפי מעלה, הוא כמעט צמוד לגוף וחסר גמישות, כאשר טיפה מרחיקים אותו מהגוך הוא כואב. בעיה זאת קצת מגבילה אותי בקיום יחסים עם החברה ורציתי לדעת מה ניתן לעשות/ לאיזה רופא ניתן לפנות. תודה רבה

01/09/2011 | 10:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

תפנה לאורולוג לבדיקה. יתכן ומדובר במבנה תקין אך יתכן ומדובר בעקמת מולדת ואז לעיתים ניתוח יכול לשפר את העקמת בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה