שקע באיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/08/2011 | 18:54 | מאת: רוני

שלום דוקטור ,אני בן 28 ,לפני כמה שנים גיליתי תוך כדי מישוש שקע באיבר המין.בצמוד לוריד הגדול של הפין מצד ימין.כמו שני ורידים קטנים כאלה לרוחב הפין שביניהם יש מין שקע,לא זכורה לי איזושהי טראומה באיזור.הייתכן שזה תקין? או שזה בהכרח בעיה.?אורלוג שבדק אותי לפני חצי שנה בדיקה ידנית אמר שזה תקין.האם על סמך בדיקה ידנית הוא יכול לקבוע שזאת לא בעיה או שחייב לעשות צילום או אולטראסאונד?

31/08/2011 | 01:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

כל עוד הזיקפה תקינה סביר להניח שאין בעיה. הבדיקה , אם בוצעה היטב מספקת

31/08/2011 | 10:53 | מאת: רוני

איך מתקשר השקע הזה לזקפה? הזקפה שלי לא ממש תקינה,אבל בדיקת npt שערכתי הראתה תקינות של מאה אחוז,והרופא אמר שזה פסיכולוגי.אני סובל מאי יכולת לשמור על זקפה,האם יכול להיות שתוצאת האן פי טי לא אמינה?יכול להיות שבעצם השקע הקטנטן הזה הוא הבעיה?

מנהלי פורום אורולוגיה