דלקות חוזרות בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/08/2011 | 03:48 | מאת: אפרת

יש לי כבר שנתיים דלקות חוזרות בשתן.הגעתי למצב בו אני מסיימת טיפול אנטיביוטי וישר מתחיל לשרוף לי ובבדיקה מתגלה שוב חיידק אי-קולי.אני לא יכולה לקיים יחסים עם בעלי, זה פוגע לי באיכות חיי ואני כבר לא יודעת מה לעשות.ברור לי שהחיידק כבר נהיה עמיד בפני כל סוגי האנטיביוטיקה כי כבר ניסיתי את כולן.מה עושים? איך נפטרים מהצרה הזאת?כן,אני גם מקפידה לתת שתן אחרי יחסי מין שכבר נדיר שהם קורים.חמוציות לא עוזרות לי.

29/08/2011 | 22:24 | מאת: איציק

שלום!!! יש לאמא שלי אותה בעייה...כשהיא מסיימת טיפול אנטיביוטי ישר מתחיל לשרוף לה כל כך חזק שהיא בוכה

06/09/2011 | 05:17 | מאת: אפרת

הי איציק.אחרי כמה וכמה שנים בהן אני סובלת מדלקות חוזרות ברמה כזאת שמיד אחרי טיפול אנטיביוטי מתחילה דלקת חדשה וכו', ואחר שניסיתי את כל הרפואה האלטרנטיבית ופתרונות ידועים כמו נטילת כדורי חמוציות פרוביוטיקה וכו' אני שמחה לבשר לך שנרפאתי.הלכתי לסיני מומחה ברפואה סינית שעשה לי טיפול משולב בצמחי מרפא ולאחר כמה טיפולים כל הסימפטומים שסבלתי מהן חלפו כלא היו וחזרתי לחיות חיים בריאים ומאושרים.אני ממליצה לך לקחת את אימך, שתחכה בסבלנות כי רק אחרי 5 טיפולים התחלתי להרגיש בהבדל ובהצלחה.כולי תקווה שאמך תרפא ותרגיש טוב בחזרה.מחזיקה לך ולה אצבעות.

מנהלי פורום אורולוגיה