הפרשה לבנה וצריבה בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/08/2011 | 03:10 | מאת: איתי

שלום, אני בן 33 לפני כמה ימים לאחר סקס (עם מין אוראלי), הרגשתי צריבה באיזור הפין (בקצה החור) לאחר כמה זמן שמתי לב שישנה מעט הפרשה לבנה (צבע שנראה כמו נוזל זרע אבל ההפרשה הרבה יותר דלילה). זה כבר כמה ימים (5 -7) לא שמתי לב להחמרה. אבל זה מעצבן וצורב קצת. האם זה יעבור לבד??? האם זה נורמלי??? אני מתבייש ללכת לרופא בעניין הזה. תודה

23/08/2011 | 20:35 | מאת: איתי

תוסף קטן, היום הייתי אצל רופא בכל זאת כי קצת נלחצתי מזה. הוא נתן לי בינתיים לעשות בדיקת שטן ומשטח. קראתתי קצת באינטרנט והדבר הראשון שהופיע זה משהו שנקרא זיבה. שאלתי את הרופא אבל הוא היה לא סמפטי במיוחד (אפילו כשאמרתי לו שלום ד"ר הוא לא ענה ואמר במגעילות כרטיס בבקשה). בכל אופן זה יקח כמה ימים עד שאקבל תוצאה אבל רציתי לדעת בכדי גם לקבל פרופורציות קצת וקצת להרגע. האם הסמפטומים האילו מחייבות שזה הזיבה הזאת שקראתי עליה באינטרנט או שזה יכול להיות גם משהו אחר השלכה של זיהום מקומי או משהו אחר אולי??? תודה רבה

31/08/2011 | 00:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לפי התאור שלך מדובר במחלת מין. חשוב לקבל טיפול אנטיביוטי הולם. במקרים אלו אני נותן טיפול ע"י זריקה של אנטיביוטיקה ומשלים עם טיפול אנטיביוטי בכדורים. חשוב לא לקיים יחסי מין לא מוגנים בתקופה עד ההחלמה כדי לא להדביק אנשים נוספים אם לא טופלת עד כה , מחר בבוקר תיגש לקופת חולים לצורך טיפול.

31/08/2011 | 19:26 | מאת: איתי

אוקיי לאחר בדיקת שטן ומשטח הממצא הוא לא זיוה לשמחתי אלה לפי מה שהאורולוג אמר לי - "מדובר בדלקת בדרכי בהשתן רגילה ושכיחה" בקשתי מהבת זוג שתעשה גם היא בדיקה לזיוה והיום היא הודיעה לי שהבדיקה תקינה. אני כמובן תמיד משתמש באמצעי מניעה. הרופא נתן לי אנטיביוטיקה חלשה יחסית בכדורים. האם אני צריך לבקש אנטיביוטיקה בזריקה??? האם דלקת בדרכי השתן היא יכולה לנבוע בקיום יחסי מין???? (למרות שגם אצל הפרטנרית הכל תקין). תודה. :)

מנהלי פורום אורולוגיה