דלקת בשלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/08/2011 | 20:59 | מאת: אורית

שלום.מזה כמה ימים אני סובלת ממתן שתן בתכיפות גבוהה .לחץ וצריבה.רופא המשפחה אמר שזאת דלקת מבלי לעשות בשיקת שתן ונתן לי ציפרופלוקסטין. יש לי מדי פעם אחרי מתן השתן כתם חום אדמדם שאני מעבירה נייר טואלט.שאלתי היא בפרוספקט של התרופה כתוב לשים לב אם יש דימום מלקיחת התרופה.אז אם כבר יש לי סימנים של כתמים בכל זאת לקחת את התרופה?והאם זה בסדר לקחת תרופה ללא בדיקת שתן ורק על סמך מה שהיגדרתי שאני מרגישה.תודה.בנתיים מחכה עם לקיחת התרופה.

30/08/2011 | 22:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אורית ! הפורום לא נועד לספק חוות דעת נוספת או לקבל החלטות לגבי התחלת טיפול או הפסקת טיפול. עלייך לפנות לרופא שלך לצורך כך. לרוב אני ממליץ לקחת תרבית שתן לפני התחלת אנטיביוטיקה אך לעיתים לא מספיקים לבצע את הבדיקה ואם הקליניקה מתאימה אז לעיתים נוטלים את התרופה לפני לקיחת התרבית בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה