נבידו

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/08/2011 | 06:52 | מאת: מני

בגלל טסוסטורון נמוך הומלצתי לקחת זריקת נבידו אחת ל3 חודשים. עליי לציין שהשפעתה הינה רק בין החודש השני לסופו.בהתחלה לפחות בשבועיים הראשונים אין הרגשת שינוי וכך גם בחודש האחרון.יוצא מכך שבשביל חודש אני משלם כ700שח!!!האם יש טיפול אחר לבעיה? שאלה אחרת.האם ניתן לרכוש בבית המרקחת בקופת החולים עצמה ויאגרה לפי מירשם?האם המחיר זהה לבתי מרקחת מורשים המוכרים אותה? האם גם נבידו נימכר שם?

30/08/2011 | 22:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

טסטוסטרון ניתן לתת בזריקות של שלושה חודשים (ניבידו) שלושה שבועות (טסטווירון), וגם בצורה של ג'ל שמורחים על החזה והכתפיים ניתן לקנות ויאגרה בבתי מרקחת של הקופה , אני חושב שהמחיר זהה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה