פענות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/08/2011 | 23:09 | מאת: חני

היי, לאחר נסיונות להיכנס להריון וללא הצלחה.. נשלחנו למספר בדיקות. לאחרונה ביצע בעלי בדיקת זרע. התוצאות כדלקמן: נפח 5 ריכוז 23 סהכ תאי זרע במיליונים 115 תנועתיות 20% דרגה 2-3 חיוניות 60% חומציות 7.9 צמיגות n בדיקה מורפולוגיות עפ שיטת קרוגר תאים תקינים 2 האם הבדיקה תקינה? ! תודה

20/08/2011 | 19:47 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני בטוח שבבדיקת הזרע שקיבלתם יש ערכי יחוס ולכן מיותר לשאול. קיימים מספר פרמטרים שאינם בגדר הנורמה

20/08/2011 | 21:55 | מאת: חני

אכן כן, ישנם ערכי ייחוס!אולם איננו מבינים את המשמעות של החריגה או הערכים הנמוכים. נשמח להסבר מעט מפורט יותר. מה משמעות הערכים שעיצאו בבדיקה?

מנהלי פורום אורולוגיה