דלקת בשתן חריפה!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/08/2011 | 19:16 | מאת: אלין

כבר יותר משבוע שאני סובלת.. שותה כמויות אדירות של מים בגלל הצריבה והכאבים. דחף ולחץ חזק לשתן ממש כל כמה דקות עד שכבר ממש יוצא מים! החליפו לי כבר 2 סוגים של אנטיביוטיקות. בהתחלה אופלוקסצין 200 מ"ג. כדור פעמיים ביום. אחרי 5 ימים ללא תועלת החליפה לי הרופאה לצפוויט פורטה 500 מ"ג. כדור 3 פעמים ביום. עד רגע זה כלום לא עוזר.. אפילו לא כדורי החמוציות שקניתי.. אני מרגישה שהדלקת מחריפה כאילו כל האזור למטה ופנימי חם מרוב דלקת. הייתי אצל רופא נשים והנ"ל שלל מקור בעיה מהמערכת הנשית.. עשיתי אולטראסאונד כליות והכל תקין.. בדיקת שתן עשיתי היום בבוקר לכן מתרבית השתן אין לי עדיין תשובה אבל בגלל שהתחלתי לקחת את האנטיביוטיקות לפני בדיקת השתן אמרו לי שסביר להניח שגם היא תצא שלילית.. אני אובדת עצות והסבל כבר בלתי נסבל.. מה עליי לעשות? להחליף עוד פעם אנטיביוטיקה? להמשיך עם הקיימת? פעם אחרונה שהייתה לי דלקת בשתן הייתה לפני שנה בדיוק כך שלא נדמה לי שהעניין חוזר על עצמו יותר מדי יחסית..הדלקת לפני שנה היתה קלה יחסית.. 5 ימים אנטיביוטיקה וחלף.. הפעם אני מרגישה שהעניין ממש רציני ודורש יחס מיידי!

20/08/2011 | 19:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לרוב זיהום בדרכי השתן אינו מתבטא כאילו כאבים חזקים שנמשכים כל כך הרבה זמן. תפני לרופא לצורך בדיקה ויעוץ

מנהלי פורום אורולוגיה