טיפול ב NEBIDO

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/08/2011 | 20:12 | מאת: אורי

לאחר תלונות על חשק מיני נמוך ביצעתי בדיקת טריסטרון ויצא ב יאעזור 4 . בטיפול מול אורולוג הומלץ בטיפול זריקתי של NEBIDO 1000 MG בהתאם לפוצדורה (ראשון מייד אחרי 6 שבועות ואח"כ כל 3 חודשים) . האם יש תרופה דומה שהיא יותר מקובלת וזולה ונמצאת בסל התרופות ?? (אולי ניתן להשיג במחיר סביר ) נא תשובתך

18/08/2011 | 14:47 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לכל קופ"ח יש את הסל שלה. בקופת חולים כללית יש תרופה טסטווירון. תרופה זו בסל ועלות שלה נמוכה. מטפלים בזריקה כל 3 שבועות (נבידו כל 3 חודשים)

מנהלי פורום אורולוגיה