"לחץ" באזור הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/08/2011 | 00:51 | מאת: רועי

שלום רב, מזה זמן רב אני מרגיש מעין לחץ באזור הפין והבטן התחתונה, ה"לחץ" הזה קצת דומה לתחושה של גירוי מיני ואני מרגיש שאני צריך לכווץ את הבטן כמו שגומרים בסקס כדי שזה יעבור. זה לא מעביר את הלחץ אבל זו התחושה. אני לא יודע איך עוד לתאר את הלחץ הזה אבל עובדה חשובה : שהפין עומד זה לא קורה בד"כ ואין את התחושה הזאת. חשבתי שזה בגלל תחתונים צמודים מדי אז החלפתי לבוקסר וזה לא כ"כ עזר. זה מאוד מעיק עלי שאני שם לב לזה ואני לא מצליח להעביר את התחושה. אם אני עסוק במשהו אחר אני בד"כ לא מרגיש את זה בכלל. גם לאחר מגע מיני נדיר שאני מרגיש את התחושה המוזרה. מה זה יכול להיות ? מה אני בכלל אמור לבדוק ואצל איזה רופא ? תודה מראש, רועי

18/08/2011 | 13:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

התיאור שלך אינו אופייני. ממליץ שתפנה לרופא לצורך בדיקה והוא יכוון אותך לאן לפנות

מנהלי פורום אורולוגיה