וריקוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/08/2011 | 22:04 | מאת: דניאל, גיל 21

לדוקטור הנכבד שלום רב, לאחרונה התחילו לי כאבים באשכים דו"צ וגם בבטן התחתונה באיזור החגורה.צריך שתן כ15 פעמים לפני השינה וכל טיפה בשלפוחית מרגישה כאילו שלפוחית מלאה. הלכתי לאורולוג ששלח אותי לבדיקת זרם ותרבית שתן,דם,זרע,אולטרה סאונד. בדיקת דם תקינה, שתן יש בעיה בזרם,זרע יש כ20 מליון, האורולוג אמר שזה בסדר למרות שהוא ציפה ל60 מליון בגילי (21). אולטרה סאונד נמצא ורידים נפוחים באשך שמאל, האורולוג אבחן וריקוצלה, נתן לי אנטיביוטיקה ל10 יום ולאחר מכן דטרוסיטול לחודש. הוא אומר שאין לי מה לעשות עם הכאבים, זה לא יעבור לי אף פעם. ושמנתחים רק עם יש בעיה בפוריות האם זה נכון שאין מה לעשות עם זה? האם וריקוצלה יכולה לעבור בניתוח או צינתור עד כדי החלמה מהירה? האם יש תזונה מסוימת שאמורה לעזור בהחלמה? האם מנוחה עוזרת או דווקא ספורט? האם לאונן או לקיים יחסים יועיל או יזיק למצבי? בתודה מראש דניאל

09/08/2011 | 18:31 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אתה בעצם מבקש חוות דעת נוספת. אני ממליץ שתפנה ליעוץ מסודר. לא לכל השאלות שלך יש תשובות

15/08/2011 | 16:12 | מאת: דניאל

אני אכן מבקש חוות דעת נוספת, לאן אני פונה ליעוץ מסודר? לא לשם כך מיועד הפורום?

מנהלי פורום אורולוגיה