בעת שפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/07/2011 | 02:56 | מאת: סער

ערב טוב, לפני כמה זמן פניתי אליך בבעיה שכאשר שאני מטיל את מימיי יוצאים גם אבנים קטנות, הלכתי לרופא והוא נתן לי אנטיביוטקה נגד אבנים בשלפוחית השתן. הבעיה הפסיקה. עכשיו הבעיה היא שכאשר שאני גומר, הנוזל יוצא קצת מוצקי, עם גושים קטנים, והוא בצבע לבן צהוב, כמו ג'לי כזה... אני ממש ללחוץ ולא יודע מה הבעיה, בבקשה עזור לי דוקטור!

06/08/2011 | 21:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

כמו שעזרתי פעם קודמת גם הפעם אביא לך מזור. הטיפול מאוד פשוט. אין טיפול ואין סיבה לדאגה. נוזל הזרע יכול להיות בסמיכות שונה בתקופות שונות בחיים. החל ממצב נוזלי מאוד עד כדי מצב כמעט מוצק. לעיתים מאכלים מסוימים, תרופות וכמות שתייה משפיעים על הרכב נוזל הזרע. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה