תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/07/2011 | 20:03 | מאת: ש'

שלום ד"ר עמוס נאמן. יש לי בעיה מאוד מורכבת: אני סובל מאולצרטיב קלוטיס בפרוקטיטיס, ובנוסף קרתה לי תופעה מאוד מוזרה וחריגה בשנה האחרונה - יש לי תכיפות מאוד רצינית במתן שתן שמתבטאת בצורה הבאה: 1. אני הולך לשירותים כל 10 דק' (בלי הגזמה בכלל). 2. ברגע סיום ההשתנה אני מרגיש התמלאות מחדש. 3. ברגע שאני שוכב או יושב אני מיד צריך ללכת להשתין ויותר מכך, אם אני לא הולך מיד איבר המין מזדקף (ללא שום גירוי מיני כלל), וזו תופעה שקוראת המון ביום (לא בהכרח רק בלילה). במידה ואני לא הולך לשירותים באמצע הלילה לעיתים אני קם בבוקר וכל המכנס רטוב. אז ככה, בשנה האחרונה עברתי בין שני אורולוגים ששלחו אותי לעשות המון בדיקות אולטרסאונד של שארית שתן, כליות וכל הצילומים הנלווים בנושא, בדיקות שתן של כללית,תרבית, סוכר, בדיקות דם בדגש על סוכר, בדיקת אורודינמיקה ארוכה ונמצא רק שיש לי בעיה בשימור השתן בגוף (לא בצורה חריגה על פי התוצאות) וקיבלתי תרופות וסיקר ואומניק- חוסמי אלפא על מנת שתעצור את התופעה. כבר חודש שאני לוקח את אומניק ואין שום שינוי. ציינתי את הנושא שאיבר מיני מזדקף בתדירות מאוד מאוד גבוהה ללא גירוי מיני כלל כי השלפוחית צריכה להתרוקן, גילתי כי שק האשכים שלי מאוד קר לאחרונה, יש לי גירוי מוזר בקצה הפין ואני מגרד לעיתים תכופות מאוד מתחת לשק האשכים. בגלל שאיבר המין שלי זקוף כמט כל דקה ביום אני מרבה לאונן על מנת לנסות להוריד את הזקפה וזה ממש לא מונע ממנו לחזור אחרי כמה דק' להזקף כי יש שתן שוב. האם יש קשר בין כל התופעות? עד היום גם הרופא גאסטרואנטרולוג וגם האורלוגים לא מוצאים קשר מהותי בין הקוליטיס לתופעה המוזרה הזו. כרגע, המצב הוא בלתי נסבל באופן שאינו עולה על הדעת, אני מגיע למצב שאני ממש פוחד להגיע ליחסי מין עם בחורה כי אין לדעת איזה נוזל יצא מאיבר המין. אנא בבקשה עזור לי.

28/07/2011 | 20:05 | מאת: ש'

שחכתי לציין שהני בן 23. על מנת שתבין עד כמה המצב חמור. תודה.

מנהלי פורום אורולוגיה