דלקות בדרכי שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/07/2011 | 16:54 | מאת: אורנה

שלום, כחודשיים צריבה ודלקות חוזרות בשתן.נעשתה בדיקה ראשונה של שתן כללי ויצא חיידק קיבלתי אנטיביוטיקה 5 ימים OFLODEX 200 מ"ג.מיד לאחר סיום האנטיביוטיקה התחילו כאבי בטן ושלשולים.לאחר מס' ימים שוב בעיות במתן שתן,צריבה.שוב קיבלתי אותם כדורים ל-3 ימים.שוב ניגשתי לרופאה לאחר מס' ימים שוב חזר ועשיתי תרבית שתן. יצא חיידק כלשהו והרופאה הפנתה אותי לרופא אורולוג ששוב עשה לי בדיקת תרבית. התשובה שהגיעה: "צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים".חזרתי לאורולוג והוא טען שאין לי כלום ואין חיידק. האם יתכן?זה מה שאומרת תשובת הבדיקה?אם כך מדוע יש לי תחושת צריבה עדיין?שאלתי את הרופא וזאת תשובתו:אין לך כלום. אבקש להתייעץ איתך לגבי תשובת התרבית האם הרופא צודק?לא קיבלתי כל טיפול עכשיו. אני הייתי אמורה להתחיל טיפולי פריון לפני כחודשיים כשל זה התחיל ודחיתי זאת בגלל שהייתי בטוחה שיש חיידק.האם אני יכולה להתחיל את הטיפולים?האם לחכות?אודה על תשובתך.אורנה

28/07/2011 | 16:56 | מאת: אורנה

בהמשך למכתבי הקודם שכחתיח לציין כי עשיתי גם אולטראסאונד של כליות ודרכי שתן ויצא תקין. תודה.

מנהלי פורום אורולוגיה