טיפול

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/07/2011 | 13:59 | מאת: חיים

שמעתי שישנו ניתוח שנקרא חיתוך עצבים לסובלים משלפוחית רגיזה. כרונית ועוצמתית איך הוא מתבצע בדיוק ואיכן לדעתך אפשר לבצע פרוצדורה רפואית זו ניסיתי כבר את כל הטיפולים כולל קוצב ובוטוקס וגם מהצד הפסיכולוגי ושום דבר לא עזר אני מיואש וסובל

04/08/2011 | 12:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רב ! אני רואה שאתה מאוד סובל מבעיה זו. אני לא מכיר ניתוח לחיתוך עצבים. ישנם טיפולים שעובדים דרך גירוי של עצבים (TENS) . אמרתה שטופלתה ע"י קוצב. האם הכוונה ל- sacral neuromodulation אם לא ניסית שיטה זו שווה לנסותה. ישנם מרכזים המתמחים בטיפולים אלו בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה