מינירין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/07/2011 | 18:03 | מאת: דפנה

אני מקבלת מינירין במינון 0.4 ליום עקב חוסר בהורמון ADH.מפני הטלות שתן מרובות. לאחרונה הפסקתי לקבל וסת רציתי לדעת האם יש קשר בין התרופה לתופעה זו. יש לציין שלפני חצי שנה קבלתי זריקת DEPO להפסקת הוסת כיון שחשבו שיש השפעה של הדימום על בעיית ההשתנה ומאז אני לא מקבלת . לטענת הרופא יש קשר בין לטילת מינרין לאי קבלת וסת . האם זה נכון ומה ניתן לעשות בנידון ? ולמי יש לפנות להחזרת הוסת ? בתודה דפנה

31/07/2011 | 07:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

עד כמה שאני יודע מינרין לא גורם להפסק הוסת. עלייך לפנות לגניקולוג או אנדורינולוג ליעוץ לצורך החזרת הוסת

מנהלי פורום אורולוגיה