שאלה בנוגע לבלוטת הערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/06/2011 | 18:09 | מאת: אנונימי

שלום רב, אני בן 43 וברצוני לשאול מספר שאלות: 1. בכל פעם בעת יציאה (בעיקר אם היציאה קצת קשה) היציאה מלוווה בנוזל זרע. האם תופעה זו מעידה על בעיה כלשהי בבלוטת הערמונית? 2.לאחרונה אני מתעורר בין 3 ל-4 פעמים במהלך הלילה לשירותים (למתן שתן) משך זמן השינה הינו בממוצע כ-6-7 שעות ברוטו. חשוב לציין שאני אדם שמאז ומתמיד שותה הרבה כמו כן בכל פעם בעת מתן השתן ההתרוקנות היא טובה והזרם חזק, אך נשאלת השאלה האם הנ"ל מעיד על בעיה כלשהי בערמונית? תודה מראש

07/07/2011 | 13:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

1. קורה להרבה גברים , לא מעיד על בעיה 2. לה בהכרח בעיה של הערמונית , יכול להיות עקב ריבוי שתיה, חוסר הורמון בגוף,ועוד

מנהלי פורום אורולוגיה