זקפה בג'קוזי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/06/2011 | 17:08 | מאת: מיכלי

שלום דוקטור, בשבוע שעבר הייתי עם חבר שלי וחברים נוספים בצפון. באחד הלילות ביקרנו אצל הצימר של החברים, שם היה ג'קוזי חם. בשלב מסוים מצאתי את עצמי בג'קוזי עם אחד החברים שלנו בלבד. הוא היה די שיכור. שמתי לב לזקפה שלו. אני אולי סתם מחמירה אבל סיפרתי על כך לחבר שלי, והוא טען שהג'קוזי החם גורם לזקפה גם בצורה לא רצונית. כולנו בסביבות גיל 19-20. האם יש בסיס לדבריו? הג'קוזי החם בצירוף שכרותו עשוי להביא לזקפה לא רצונית? אני לא אחמיר עם החבר אם יתברר שאין לכך בסיס, פשוט אני יודעת על בעיות שיש לו ולחברה שלו [שהיא חברתי הטובה ביותר] בתחום המיניות ולכן המצב הפתיע אותי. תודה מראש.

07/07/2011 | 12:39 | מאת: אבי

שלום ד"ר- דילגת על השאלה שלי מלפני שבועיים. אני עדיין מחכה לתשובה ואני ממש אודה לך אם תחזור ותענה לי עליה. הכותרת של השאלה היא "וריקוצלה" והשם הוא "אבי". תודה רבה!!

07/07/2011 | 13:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני לא רואה שיש שאלה אורולוגית

09/07/2011 | 11:08 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אין כאן שאלה אורולוגית

מנהלי פורום אורולוגיה